Under omklädningen så fotograferades det en del av Cochero. Profilbilder alltså, påklädda. Alla spelare i truppen blev fotade, förutom Philip, som hävdar att han inte blev tillfrågad.
I publiken så syntes bla profiler som André, Hadd, Björn, Rinman, Komal, Petter.
Yoshi
Bänk: Dino, Visar, Cochero, Majid, Robin.G
FÖRSTA HALVLEK
Inte så mycket att skriva om egentligen, då båda lagen släppte till otroligt lite bakåt.
Knippla tillåts spela väldigt fult på Yoshi, då domaren inte vill varna i träningsmatcher, enligt honom själv.
Första halvleks konstigaste är annars när Danne drar en knytnäve i huvudet på deras anfallare, och vi får frispark.
Byte efter 30 min, då Hama går ut och vilar och in kommer Majid.
Tyvärr så släpper vi in ett mål precis innan paus, då vi är lite passiva på kanten, och ett inlägg når deras forward, som får drömträff på volley, stolpe in. 1-0!
Backlinjen gör det annars bra, släpper knappt till något i stort sett. Mittfältet jobbar bra åt båda håll, och trillar boll på ett sätt som gör att man undrar vilket av lagen som egentligen är nystartade.
Tyvärr så får vi inte med våra forwards i spelet, då vi varierar oss för lite med korta vs långa bollar.

ANDRA HALVLEK
Ett byte i paus, då Visar kommer in på vänsterbacken, istället för Jesper. Ja två byten faktiskt då vi gör ett förutbestämt målvaktsbyte. Danne ut, Dino in.
Andra halvlek blir otroligt händelserik.
Det dröjer bara någon minut, innan bollen når Viktor, efter ett drömanfall. Viktor drar till med ett skott som seglar upp i ribban, och dimper ner hos Feryad som vänder bort en spelare, och skjuter i bortre. 1-1! Ett klassavslut på ett klassanfall. Vid sidlinjen så firas det som att vi har gjort mål i en VM-final.
Bara någon minut efter detta så händer det något som vi önskar att vi hade filmat. För ingen kommer att tro oss. Yoshi får bollen på deras planhalva. Fintar bort deras gubbe stillaståendes. Dribblar nästa, och nästa och nästa…tills han till slut hamnar fri med målvakten…nu är vi jävligt nervösa…men han fintar även bort målvakten, och lägger in den. 1-2! Nu firar vi som att vi har AVGJORT en VM-final! Vilket mål! Kommer detta ens att kunna överträffas i år? Det sjuka är att vi ändå inte är helt överraskade, då vi vet vad Yoshi är kapabel till.
Strax efter målet, så får Knippla en hörna. Då varenda spelare i deras lag var minst 1.90, så visste vi att det skulle bli farligt. Mycket riktigt så får dom skyffla in bollen från en meter framför mål. 2-2! Allt detta har alltså hänt under andra halvleks första fem minuter!
Ett byte görs efter ca 20 minuter in i halvleken, då Majid får ont, och Robin Gunnarsson kommer in. Strax efter så går Jancke ut, och in kommer Hama igen.
Vi spelar riktigt bra nu, och kommer igenom ofta i djupled. Problemet är bara att det blir offside varenda gång i stort sett. Till slut så tröttnar Feryad, och skjuter bollen mot Avenyn. 3 gula kort belönas han med, då han tappar humöret mot domaren, och givetvis ett rött kort.
Eftersom att det är träningsmatch så får vi göra ett byte. Jancke kommer in igen, och Viktor flyttas upp.
Humöret tappar även Senad på sidlinjen, och att han inte blir utvisad, är en prestation i klass med Yoshis solomål.
Robin.G får ont och byter mot den mirakulöst tillfrisknande Majid. Jancke får gå ut igen, och Cochero kommer in.
Mer öppet nu, men känslan är fortfarande att vi är närmare ett segermål. Tyvärr så drar vi på oss en onödig frispark i sista ordinarie minuten. Givetvis så avgör dom matchen på det, när dom på ett inlägg gör 3-2!
Kalabalik efter det, då vi tycker att vi borde ha fått frispark.
SAMMANFATTNING
Vi gör en strong insats, och är minst lika bra som Knippla. Tyvärr så avgör dom på det dom är bra på, dvs fasta situationer. All cred till dom som spelar på sina styrkor.
I andra halvlek så spelar vi mer varierat i vårt anfallsspel, och då skapar vi också betydligt mer chanser. Första halvlek är dock inte dålig från vår sida.
Domaren har inte sin bästa dag på jobbet, men tyvärr så lägger vi också för stort fokus på honom. Skärpning på den punkten!
Kul att se Gunnarsson i sin debut. Comebackande Philip och Jancke kommer att bli enorma tillgångar för oss.
Yoshi såklart man of the match, bara målet räcker till det. Men han jobbar också oerhört hårt, både defensivt och offensivt.
En bra laginsats dock, som lovar väldigt gott inför serien!